Centrum prywatności
Tutaj widzisz dokładnie, co zapisuje się na urządzeniu, a co możesz udostępnić rodzinie. Synchronizację możesz wyłączyć. Pamiętaj: Twoje dobrowolne odpowiedzi z ankiety, lista rzeczy do plecaka i plan, zapisują się na Twoim urządzeniu. Głos i rozmowa z asystentem mogą wymagać Internetu. Konto i synchronizację rodziny zakładasz i włączasz dobrowolnie i samodzielnie.
Tryb tekstowy — czytaj powyżejGłos
Zapis na Twoim urządzeniu
Zapisane lokalnie
- Imię lub pseudonim, miejscowość, rodzaj budynku i piętro
- Skład domu: dorośli, dzieci, zwierzęta, potrzeby medyczne
- Plecak, zapasy, terminy ważności i miejsca przechowywania
- Wyniki treningów, poranny check-in, seria dni i odznaki
- Czerwony segregator — tylko odhaczone pozycje i opis miejsca
- Ustawienia głosu, tryb ciszy, napisy, przypomnienia
Przy korzystaniu z rozmowy z asystentem część profilu może zostać przesłana do wygenerowania odpowiedzi.
Czego nie zbieramy nigdy
Poza aplikacją
- Skany i zdjęcia dokumentów
- PESEL, numery dowodów, paszportów i polis
- Dane zdrowotne, wyniki badań, recepty
- Stała lokalizacja i śledzenie w tle
Co może trafić do chmury
Tylko po Twojej zgodzie
Synchronizacja rodziny jest wyłączona — plan nie jest wysyłany domownikom. Ustawienia poniżej zadziałają, gdy ją włączysz.
Zakres synchronizacji rodziny
Wyłączona pozycja jest czyszczona przy kolejnej wysyłce — rodzina przestaje ją widzieć.